Tilviksen marjatila

Meiltä kotimaiset marjatuotteet | p. 0400 295869, Kalevi Tilvis | p. 0400 582329, Päivi Tilvis

Tietoa meistä

Tilviksen Marjatila on pieni, itsepoimintaa ja suoramyyntiä harjoittava perheyritys, jossa yrittäjinä toimivat Päivi ja Kalevi Tilvis.

Tuotekehitystä jo vuodesta 1998

Tilviksen Marjatila on saanut alkunsa jo vuonna 1998, kun Tyngällä sijaitsevalla tilalla tehtiin tuotantosuunnan muutos lypsykarjasta mustaherukkapensaisiin. Mustaherukkaa myytiin muutaman vuoden ajan lähinnä torikauppiaille. Vuonna 2005 Tilviksen marjatilalla ryhdyttiin viljelemään myös punaherukkaa. 

Kysynnän kasvaessa alkoi myös marjojen jatkojalostus kiinnostaa ja vuonna 2013 marjatilalle perustettiin mehustamo, jonka puitteissa ryhdyttiin tuottamaan omista marjoista mehuja ja hyytelöitä. Raaka-aineina toimivat musta- ja punaherukka.

Yritystoiminta laajeni entisestään ja vuonna 2015 herukkapensaiden rinnalle istutettiin myös mansikkaa ja vuonna 2019 istutettiin vadelmaa. Näiden myötä viljelyala nousi kolmeenkymmeneen hehtaariin.

Siitä lähtien on keskitytty tuotteiden kehittämiseen ja tavoitteena on laadukas tuoteketju pellolta pulloon. Tuotteiden reseptiikkaa sekä uusia tuotteita kehitetään jatkuvasti asiakkaiden toiveita kuunnellen.

Videoesittely